0771-269.121

Nou: La o comanda de minim 300 Lei transportul intra in grija noastra.

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea Kavalente SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Adresa web care este proprietatea Kavalente SRL (www.emagnetic.ro), va fi denumita generic site-ul www.emagnetic.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.emagnetic.ro, vor fi denumite in continuare Conţinut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.emagnetic.ro este proprietatea Kavalente SRL, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Kavalente SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.emagnetic.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Kavalente SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Kavalente SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzi online. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vs adress justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@emagnetic.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Va informam ca S.C. Kavalente este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrari Datelor cu Caracter Personal sub Nr. 2447/27/09/2012.

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila din partea producatorilor.

Valoarea maxima a obligatiilor Kavalente SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Politica de Confidentialitate

Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

MAGNETIC se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.

MAGNETIC nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

MAGNETIC va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

MAGNETIC utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

MAGNETIC isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.emagnetic.ro.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@emagnetic.ro

Oferte si Gratuitati

Toate ofertele si gratuitatile oferite de MAGNETIC sunt postate pe prima pagina (home page).Atunci cand sunt mai multe oferte sau gratuitati, ele nu se cumuleaza. Clientul are posibilitatea de a alege oferta care i se potriveste.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.emagnetic.ro SAU DE A  AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NOSTRU, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.emagnetic.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Kavalente SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.